Uitvaartzorg in Groningen

Bij een uitvaart in Groningen komt u in aanraking met 0800 Uitvaart. Na een overlijden moet er immers veel geregeld worden, voor de nabestaanden is het fijn om hierbij een stukje professionele ondersteuning te krijgen. In de regio Groningen bieden wij u dan ook hulp aan in de vorm van uitvaartzorg, die altijd is afgestemd op uw specifieke situatie. Bij een sterfgeval kunt u dag en nacht contact met ons opnemen, de uitvaartzorg wordt vervolgens direct in gang gezet. In Groningen en omgeving komen we bij u thuis om u te helpen de praktische dingen te regelen. Dankzij onze uitvaartzorg staat u er niet alleen voor.

Uitvaartzorg op maat

De uitvaartzorg die wij bieden is altijd afgestemd op uw specifieke situatie. Uitvaartzorg begint dan ook altijd met een persoonlijk gesprek met de nabestaanden. Dit gesprek kan in Groningen bij u thuis plaatsvinden, of in het uitvaartcentrum. Bij deze eerste stap in de uitvaartzorg nemen wij ruimschoots de tijd voor u. We bespreken hoe u en uw naasten zich voelen, en wat wij voor u kunnen betekenen. Ook inventariseren we of de overledene bepaalde wensen had omtrent zijn of haar uitvaart en kijken we in hoeverre deze wensen te realiseren zijn.

We bespreken indien mogelijk al zoveel mogelijk praktische zaken; zoals begraven of cremeren, de locatie van de plechtigheid, het vervoer, de kist, de muziek etc. Dankzij onze uitvaartzorg hoeft u zich nergens meer druk om te maken, in Groningen en omgeving staan wij voor u klaar. We zullen er alles aan doen om de uitvaart van uw dierbare zo persoonlijk mogelijk te maken. Wanneer u uitvaartzorg nodig heeft, kunt u altijd contact met ons opnemen.